Variedo

Variedo má korene v rodinnom stolárstve. Inšpirovali sme sa škandinávskou čistotou a nadčasovosťou. Spájame dizajn s tradíciami a láskou k lokálnej remeselnej výrobe.

Pri vymýšľaní dizajnu sme sa nechali uniesť možnosťou variabilného nábytku a pocitom z dotyku pri kombinovaní rozličného materiálu. Našou ambíciou je prinášať nový pohľad na slovenský dizajn, hľadieť do budúcnosti a dávať priestor tvorivému mysleniu.

Značka Variedo spája tradície, čistý dizajn, srdce a hodnoty za ktorými si stojíme a ktoré chceme ďalej rozvíjať. Spolupracujeme s lokálnymi dizajnérmi, dodávateľmi a výrobcami.

Zodpovednosť voči enviromentu berieme vážne. V procese vývoja a výroby ako aj v smerovaní značky hľadáme riešenia, ktoré sú udržateľnejšie pre životné prostredie. Okrem už navrhnutých skriniek si môžu zákanici redizajnovať  vlastné skrinky a kuchyne pomocou Variedo dvierok a úchytiek.

Objekt Variedo bude prezentovaný v rámci výstavy TRANS FORM.

variedo.sk

Similar posts

CINDY FODOR / METABOLISM

@cindyfodor For the Metabolism/Stoffwechsel dress, Cindy Fodor used her own bioplastic that she designed and created in her home lab. First, she designed the material. After boiling and drying the materials, she cut out the bioplastic

View
en_GBEnglish